Garantie en klachten

Keltech Computer Support | Keltech.nl

Makkelijk online winkelen, ruime keus in cadeaus, gadgets, horloges, speelgoed en outdoor artikelen. Bekijk de leukste cadeautips en vind een origineel cadeau voor elke gelegenheid. 

Voortdurend in beweging met een continu veranderend artikelen bestand van cadeaus en gadgets. We speuren de hele wereld af op zoek naar naar opvallende producten met een scherpe prijs en degelijke kwaliteit. Cadeaus waar men mee aan kan komen! Gewoon makkelijk online te bestellen en snel afgeleverd (volgende werkdag mits voorradig).  • Utstekende klantenservice, snelle levering
  • Altijd beste prijs, op zoek naar beste deal
  • Unieke producten van over de hele wereld
  • Dagelijks wisselend assortiment cadeau artikelen
  • 14 dagen retourrecht volgens wet kopen op afstand

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@keltech.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Naam: Keltech Computer Support | Keltech.nl

Adres: Boedijnhof 207 1628SJ Hoorn Nederland

Algemeen telefoonnummer:  085-888 3515

of via de e-mail naar: info@keltech.nl